+40 743 023 984
Luni-vineri: 10:00 - 18:00 / Sambata: 09:00 - 14:00

Termeni si conditii

Vizitarea si studiul produselor din paginile acestui site se va face cu intelegerea si acordul, din partea vizitatorului, a celor prezentate mai jos.

Aceste pagini aflate sub domeniul https://www.galeria-royal.ro/ atat ca si continut cat si ca forma sunt proprietatea GALERIA ROYAL SRL. Dreptul de autor si de marci inregistrate se aplica atat produselor cat si denumirilor si codurilor acestora prezentate in acest site.

Vizitatorii acestor pagini vor intelege ca datorita naturii deschise si necontrolabile in totalitate a internetului, firma GALERIA ROYAL SRL nu isi asuma nici o responsabilitate asupra continutului afisat sau a modului de afisare pe monitorul vizitatorului. In tranzitul lor prin internet paginile web pot suferi modificari intamplatoare sau rau intentionate pentru care GALERIA ROYAL SRL nu isi asuma nici o raspundere.

Continutul paginilor https://www.galeria-royal.ro/ este pur orientativ si poate sa nu reflecte corect produsele reale in ce priveste proportiile, dimensiunile sau culorile.

Continutul https://www.galeria-royal.ro/ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma indiferent de mijloacele folosite: mecanice, fotografice, electronice sau de orice alta natura. Continutul https://www.galeria-royal.ro/ nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta. Atat pentru copierea sau reproducerea lor cat si pentru crearea de materiale derivate este necesar acordul scris al GALERIA ROYAL SRL. Este interzisa crearea de legaturi spre acest site care sa afiseze continutul https://www.galeria-royal.ro/ in cadrul ferestrelor sau cadrelor altor pagini web. Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii constituie o infractiune.

Fata de modul de prezentare din fotografii, produsele pot suferi usoare modificari sau variatii asupra modului de imbinare, aspect, detalii de finisare sau de forma, modificari impuse de fluxul de fabricatie manual. Variatiile sunt vizibile mai cu seama la produsele antichizate manual din care nu vor fi doua produse identice ca detaliu de finisaj. Oricare din aceste modificari sau variatii pot aparea fara nici o notificare prealabila prin intermediul acestor pagini.

Aceste pagini sunt proprietatea GALERIA ROYAL SRL si orice incercare de modificare sau distrugere a acestora va fi considerata incalcare de proprietate si poate duce la raspundere civila sau penala. Potrivit legii va fi pedepsita si orice incercare de a bloca sau incetini prin metode directe sau indirecte (cu ajutorul programelor software) accesul altor vizitatori la aceste pagini.